Kijken waar en wanneer je wilt

telefoon-tablet-tv-kijken

TV via Satelliet

Heb je een huis achteraf of wil je tv op vakantie? Met TV via Satelliet ontvang je direct het tv-signaal van twee satellieten in de ruimte. Hierdoor ontvang je een haarscherpe beeldkwaliteit en het allergrootste aanbod zenders. Zonder gedoe wanneer je slechte wifi hebt.

TV via Satelliet
telefoon-tablet-tv-kijken

TV & Internet

Met standaard meer dan 80 tv-zenders is er altijd wel een leuk programma op tv. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je standaard CANAL+ films & series, Film1 en de gratis tv app in je pakket. TV & Internet is alleen te krijgen in combinatie met internet van onze partners.

TV & Internet
telefoon-tablet-tv-kijken

CANAL+

Met CANAL+ kijk je live televisie via een app. Zonder gedoe met kabels & kastjes. Bovendien ontvang je de geweldige Europese films & series en ESPN Compleet. Download de app op al je apparaten en je favoriete programma’s, series en live Eredivisie zijn altijd binnen handbereik.

CANAL+

TV op vakantie of in het buitenland

Canal Digitaal is dé aanbieder van Nederlandse tv in het buitenland. Of je nu op zoek bent naar een vaste of een flexibele oplossing. Dankzij de satelliet trekken wij ons niets aan van landsgrenzen en dus kijk je in bijna heel Europa naar je favoriete Nederlandse programma’s.

tv-hd-satelliet
Pray for Blood

Eén app voor al je apparaten

Je krijgt standaard CANAL+ bij je abonnement. Met deze app geniet je ook buitenshuis van je tv-abonnement. Download CANAL+ op al je apparaten. Zo hoef je nooit iets te missen van je favoriete programma’s en stream je onbeperkt de mooiste films en series.

google playappstore